Επικαιροτητα

Συνεχίζονται οι εξετάσεις οδήγησης στην Τρίπολη!

Αφού ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, τελικά, μετά από περίπου πέντε μήνες, άρχισαν ξανά οι εξετάσεις για τα διπλώματα οδήγησης στην Τρίπολη καθώς και σε όλη τη χώρα. Να διευκρινίσουμε πως η απεργία είχε αρχίσει από 1η Οκτωβρίου 2018. 

Ξεκίνησαν οι εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών στην Τρίπολη την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και συνεχίζουν οι διαδικασίες και την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου. 

Οι υποψήφιοι που είναι σε αναμονή στην Τρίπολη, ανέρχονται στους 295. Να επισημάνουμε πως από τις διαδικασίες εξέτασης εξαιρούνται οι 74χρονοι, αφού οι εξεταστές οδήγησης συνεχίζουν την αποχή και διαφωνούν με τον νέο τρόπο εξέτασής τους.

Οι εξετάσεις σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζονται κανονικά και την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, όπου θα εξεταστούν 9 άτομα στην Τρίπολη, ενώ την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου εξετάστηκαν άλλα 9 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους περίπου πέντε μήνες αποχής, έχει δημιουργηθεί μια λίστα 40.000 περίπου ατόμων που περιμένουν για να δώσουν εξετάσεις ώστε να πάρουν το δίπλωμα οδήγησης, λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των υπαλλήλων - εξεταστών.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε στο arcadia938.gr, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, Μισθός Παναγιώτης.

Επισυνάπτουμε το σχετικό σχέδιο νόμου που αφορά στη δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψήφιων οδηγών: 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.