Επικαιροτητα

"Πρωταθλητής στη μπουρδολογία"

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα κείμενο λέγοντας μεταξύ άλλων πως "Ο δήμος θα αναδεικνύει το ''ανύπαρκτο'' έργο του, τα ποσά που σπατάλησαν σε ''πράξεις'' για τα αδέσποτα".

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης:

"Πρωταθλητής στην μπουρδολογία αναδεικνύεται ο ανίκανος αρμόδιος αντιδήμαρχος και εξολοθρευτής των αδέσποτων. Δεν φτάνει που δεν υπάρχει συνείδηση προσπαθεί να μεταβάλει το ψέμα σε αλήθεια και την αλήθεια σε ψέμα. Πολιτική φτήνια ή κατάπτωση ή όπως αρέσκεται ο καθένας να τη λέει. Τα δυο βασικά χαρακτηριστικά της εποχής μας είναι ο αμοραλισμός και ο παραλογισμός. Όταν λέμε αμοραλισμό, δεν εννοούμε μόνο την ανηθικότητα με τη στενή της έννοια, που συνδέεται με το υπογάστριο, ούτε ακόμη και την αδικία, που αποτελεί το επίκεντρο της κοινωνικής ανηθικότητας, αλλά πριν απ’ όλα την αλαζονεία, που είναι η αφετηρία πάσης ανηθικότητας. Με την έννοια ότι απ’ την αλαζονεία πηγάζουν όλα τα αδικήματα και κακουργήματα, που οδηγούν στον παραλογισμό της πολύμορφης εξουσίας η οποία κάνει κόλαση τη ζωή των ανθρώπων. Παρατηρείται μια συνεχής πτωτική πορεία που δεν προέκυψε αναίτια. Οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι η τουλάχιστον μια μεγάλη μερίδα από αυτούς θεωρούνται υπεύθυνοι για την αμαυρωμένη εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος Τρίπολης σήμερα. 

Η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του θεσμού από τον εξευτελισμό που υπέστη αυτή την πενταετία. 

Θα ακούσουμε πολλά τους επόμενους μήνες και μέχρι να πιαστούν οι δημοτικές καρέκλες. Ο Δήμος θα αναδεικνύει το ''ανύπαρκτο'' έργο του, τα ποσά που σπατάλησαν σε ''πράξεις'' για τα αδέσποτα… Ύστερα, θα ξαναγυρίσουμε στην ρουτίνα και στο ''λυπάμαι, δεν μπορώ. Το πρόγραμμα τελείωσε''. Και τα αδέσποτα θα συνεχίσουν να περιφέρονται νηστικά, άρρωστα κι αστείρωτα να γεννάνε δεξιά κι αριστερά…"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.