Επικαιροτητα

Υγεία- "ερείπιο" στην Ελληνική Περιφέρεια

Δριμύ "κατηγορώ" για την εγκατάλειψη των Περιφερειακών Ιατρείων μέσω social media

Συγκεκριμένα, λογαριασμός του facebook που ονομάζεται "Πρωτοβάθμια Υγεία στην Ορεινή Αρκαδία", προχώρησε στην παρακάτω, χαρακτηριστική, δημοσίευση:

 

Το αιώνιο πρόβλημα των περιφερειακών ιατρείων στην ελληνική επαρχία είναι η εγκατάλειψη και η απαξίωση από τους ίδιους τους τοπικούς φορείς, που απαιτούν επιτακτικά να υπηρετήσει ιατρός στο χωριό τους και να ασκεί ιατρική και να διαμένει σε άθλιες τρώγλες!

Όταν λοιπόν οι εκάστοτε δήμαρχοι, κοινοτάρχες, τοπικοί σύμβουλοι, αρμόδιοι και αναρμόδιοι απαιτούν αγροτικό γιατρό για το χωριό τους, ας αναρωτηθούν αν θα έστελναν το παιδί τους - στην αρχή μιας καριέρας γεμάτης όνειρα - να περάσει 12 μήνες σε αυτές τις άθλιες τρύπες!

~~~ Αφιερωμένο σε κάποιους "κυρίους & κυρίες" τοπικούς παράγοντες της περιοχής, που απαιτούν γιατρό στο χωριό τους προσφέροντάς του υγρασία, μούχλα, γκρεμισμένους τοίχους και... "καλούς τρόπους"! ~~~

 

"Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.