Επικαιροτητα

Ο Ευγένιος Τριβιζάς υπογράφει βιβλία πριν την πρόβα! (photos)

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, ο Ευγένιος Τριβιζάς ευχαρίστησε τους μικρούς του θαυμαστές, υπογράφοντας τα αγαπημένα τους βιβλία, λίγο πριν ξεκινήσει την πρόβα του.

Ο πολυδιαβασμένος συγγραφέας λατρεμένων παιδικών παραμυθιών συμμετέχει στο φετινό Arcadian Screenings αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα!

Να σας υπενθυμίσουμε πως σήμερα, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 12μμ, θα παρουσιάσει το έργο του Rossini, Duetto Buffo di Due Gatti, με συμμετοχή και της σοπράνο Γιέλενα Γιοβάνοβιτς – Μπακοπούλου, διευθύντρια του παιδικού τμήματος από το Σεπτέμβριο του 2018, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Επίσης την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 12μμ, ο Ευγένιος Τριβιζάς θα διαβάσει το ανέκδοτο παραμύθι του, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.