Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Κατηγορίες - προσβολές στη συνάντηση για τα αδέσποτα (video, photos)

Ύστερα από τα αλλεπάλληλα περιστατικά με θανατώσεις αδέσποτων σκύλων στο κέντρο της Τρίπολης και με φόλες που έριξαν κάποιοι (άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής) σε πολλά σημεία της πόλης, ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, διοργάνωσε ανοιχτή συζήτηση μεταξύ πολιτών.

Το απόγευμα της Κυριακής (24/2), πολίτες της Τρίπολης βρέθηκαν σε γνωστή καφετέρια για να συζητήσουν τα θέματα που έχουν προκύψει, με τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Δήμος Τρίπολης, τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Ο διάλογος εξελίχθηκε έντονα, με διαφωνίες ενώ στο "τραπέζι" έπεσαν κατηγορίες και προσβολές.

Μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και του Φιλοζωικού Συλλόγου, το τελευταίο διάστημα επικρατεί μία αντιπαράθεση κι αυτό φάνηκε και στη συνάντησή τους. Οι δύο μεριές δε βρήκαν κοινά σημεία στη συζήτησή τους, με αποτέλεσμα να επικρατεί σύγχυση.

"Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε ένα σωματείο για προεκλογικούς σκοπούς", τόνισε ο κ. Θεοδωρακόπουλος επειδή νωρίτερα εκπρόσωποι του φιλοζωικού αναφέρθηκαν στη νέα δημοτική αρχή που θα έρθει -μετά από τις εκλογές του Μαΐου 2019- και πως ελπίζουν πως αυτοί θα κάνουν κάποιο έργο καλύτερο, σε σχέση με αυτό που έχει κάνει η ήδη υπάρχουσα δημοτική αρχή.

"Διαφωνούμε με τον τρόπο διαχείρισης του Δήμου Τρίπολης, γίνονται πολλά λάθη - Είστε ψεύτες και πλαστογράφοι", είπε από τη μεριά του ο εκπρόσωπος του φιλοζωικού συλλόγου Γιώργος Ζαφειράκης.

 

Λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.