Επικαιροτητα

Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης

Ημερίδα με θέμα "Παρουσίαση υλοποίησης Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας στην ΠΔΕ Πελοποννήσου", πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (18/3) στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης. 

Eισηγητής της ημερίδας ήταν ο Τσαγκατάκης Αθανάσιος (Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τμήμα Γ).

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι διευθυντές των ΕΠΑΛ Πελοποννήσου.

Ο κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος Περιφερειακός Διευθυντης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου δήλωσε τα εξής: 

"Σήμερα στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης έχουμε μια συνάντηση τεχνικής φύσεως που αφορά την 3η φάση της μαθητείας. Έχουμε τον Διευθυντή κάθε Επαγγελματικού Λυκείου και τον υπεύθυνο της μαθητείας με σκοπό να συνομιλήσουμε με το κλιμάκιο που έχει έρθει από την Αθήνα, από το υπ. Παιδείας, για να λυθούν όλα τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν στη 3η φάση με σκοπό να ξεκινήσει η 4η φάση χωρίς προβλήματα. Ειδικότερα θα εστιάσουμε στη χρήση του πληροφοριακού συστήματος γιατί έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα, καταγράφονται όλα όσα γίνονται μέσα στο πληροφοριακό σύστημα και η μαθητεία στην Πελοπόννησο έχει ελάχιστα προβλήματα αυτη την στιγμή". 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.