Επικαιροτητα

Μπουλούκος: "Ντροπή σας..."

Την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Γιώργου Αρ. Μπουλούκου, προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών.

 

Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Σχετικά με τις συκοφαντικές αναφορές που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών και αφορούν την οικογενειακή, επαγγελματική και πολιτική μου πορεία δηλώνω: «Τόσο η οικογενειακή μου Ιστορία και παράδοση αγώνων για την Δημοκρατία, όσο και η υποδειγματική, αταλάντευτη και ασυμβίβαστη προσωπική μου διαδρομή και προσήλωση στις δημοκρατικές αξίες και αρχές, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε κανέναν συκοφάντη με υπονοούμενα να σπιλώνει το όνομά μου. Ντροπή σας…!!!Σε όλους όσους ενοχλούνται, από όπου και αν αυτοί προέρχονται, για την αγωνιστική μου δράση ως Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, τους διαμηνύω ότι θα συνεχίσω πρωτοστατώντας να αγωνίζομαι ακόμη πιο δυναμικά για τα δίκαια αιτήματα του πρώτου επιστημονικού συλλόγου της Χώρας μας και όλων των συναδέλφων μου.»

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.