Επικαιροτητα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Πέμπτη

Αλλάζει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 28 Μαρτίου από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν:

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου

Τις πρώτες πρωινές ώρες τα νησιά του νότιου Ιονίου και τη Δυτική Πελοπόννησο και μέχρι το μεσημέρι την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες τις Κυκλάδες (κυρίως τις νότιες) και την Κρήτη και από το βράδυ τα Δωδεκάνησα.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 

Τις Κυκλάδες (κυρίως τις νότιες) τις πρωινές ώρες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, που από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

2. Τους πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους: που η έντασή τους θα φτάσει τα 8 και βαθμιαία την Πέμπτη αρχικά στο Ιόνιο και μέχρι το βράδυ στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται στο Ιόνιο από το απόγευμα της Παρασκευής ενώ στο Αιγαίο οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι προβλέπεται να διατηρηθούν μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (30/03/2019)

 

ΠΗΓΗ: aftodioikis.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.