Επικαιροτητα

Ο καιρός "τρελάθηκε"! Ανοιξιάτικο διάλειμμα τις επόμενες ημέρες

Παιχνίδια μέσα στην Άνοιξη κάνει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες.

Μετά το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε πολλές περιοχές, φαίνεται βελτιώνονται οι καιρικές συνθήκες μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), την Παρασκευή αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, με τον υδράργυρο να σημειώνει πτώση.

Τη Δευτέρα (01/04) στις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος ο καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Την Τρίτη (02/04) αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τέταρτη (03/04) λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Σποραδικές βροχές στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, λόγω αυξημένης υγρασίας, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στα βόρεια.

Την Πέμπτη (04/04) αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, λόγω αυξημένης υγρασίας, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή (05/04) νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά από το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.