Επικαιροτητα

SOS: To X.K. Μαινάλου ανοικτό μέχρι τον Ιούλιο!

"Πρωτοφανούς σφοδρότητας χιονόπτωση είναι σε εξέλιξη της τελευταίες ώρες στην περιοχή του οροπεδίου Οστρακίνας!"

Έκτακτη είδηση για τους λάτρεις του χιονιού από το Χιονοδρομικο Κέντρο Μαινάλου:

"Το φρέσκο χιόνι έχει ήδη ξεπεράσει τα 80 cm και είναι αβέβαιο για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί το ακραίο αυτό φαινόμενο!! 

Από όσο πληροφορούμαστε συνεργεία του δήμου Τρίπολης έχουν ξεκινήσει το τιτάνιο έργο της διάνοιξης του δρόμου Καρδαράς-Χιονοδρομικό. Κομβόι από 3 εκχιονιστικά UNIMOK, 2 φορτωτές και 5 γκρέιτελ έχουν ξεκινήσει από την Τρίπολη και κατευθύνονται προς τον Άνω Καρδαρά όπου και ξεκινούν τα προβλήματα διέλευσης των οχημάτων!! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λίγο παραπάνω φαίνεται ότι έχει εγκλωβιστεί αδιευκρίνιστος αριθμός Ι.Χ. και mini bus με free riders σκιέρ και snowboarders που κατευθύνονταν από τώρα προς το χιονοδρομικό ώστε να μην χάσουν τις πρωινές πούδρες (είχαν καλύτερη ενημέρωση ακόμα και από εμάς)!! Δεύτερο γκρουπ χιονοδρόμων που διανυκτερεύουν στη Βυτίνα έχει ήδη κλείσει 2 super puma για heli skiing στην περιοχή του Πολωνέζικου λιφτ.!!! 

Μετά και τη σημερινή χιονόπτωση και δεδομένου ότι τα ακραία φαινόμενα θα συνεχιστούν για αρκετές ακόμα ώρες (ίσως και μέρες???) η διοίκηση του χιονοδρομικού έδωσε παράταση λειτουργίας έως τις 31 Ιουλίου (ίσως και 32...)!

Όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτες αναβατήρων τους ενημερώνουμε ότι θα παραμείνουν σε ισχύ!. Επιπλέον ανακοινώνουμε ότι βγαίνουν και νέα πακέτα για μέχρι τέλος της σεζόν στην προνομιακή τιμή των 99,99 Ευρώ! Στην τιμή περιλαμβάνονται μπρατσάκια και σωσίβιο ως αντίδοτο στο φαινόμενο του "σουπιάσματος" του χιονιού!! 

Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλό μήνα και χρόνια πολλά στους ...εορτάζοντες!! Και πολύ προσοχή σε ότι ακούτε και διαβάζετε!"

 

Καλή πρωταπριλιά!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.