Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει τις προτάσεις των εστιατόρων

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει και αγκαλιάζει τις προτάσεις του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας.

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους επαγγελματικούς φορείς και πολιτιστικά σωματεία

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο το Επιμελητηρίου Αρκαδίας στηρίζουν ομόφωνα τις προτάσεις του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας, που κατατέθηκαν και παρουσιάστηκαν, από τα μέλη του Συλλόγου κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Οι προτάσεις για την αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών της Αρκαδίας που ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εστιατόρων Αρκαδίας είναι ενδιαφέρουσες και δείχνουν μια κινητικότητά των φορέων που είναι σημαντική και απαραίτητη για να γίνουν κάποια θετικά βήματα. Χρειάζεται όμως ένωση δυνάμεων και συνεργασία φορέων με στρατηγικό σχεδιασμό και οργάνωση προκειμένου να υπάρξουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για την βελτίωση της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής υπενθυμίζει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι στη διάθεση των επαγγελματικών φορέων, συλλόγων και σωματείων για την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους ενώ παράλληλα μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις, Διοικητικών Επιτροπών και Συμβουλίων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κατόπιν συνεννόησης.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.