Επικαιροτητα

Τρίπολη: Βιωματική ομάδα για γονείς με παιδιά

Βιωματική ομάδα για γονείς με παιδιά στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο με τίτλο "Αφού δεν υπάρχουν δράκοι" διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης Τρίπολης.

Στην ομάδα αυτή, θα έχουμε την ευκαιρία, μέσα από βιωματικά ερεθίσματα, να συνομιλήσουμε για τους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων που βελτιώνουν την επικοινωνία, και ενισχύουν την αυτοεκτίμηση.

Να αναγνωρίσουμε τον τρόπο με τον οποίο ακούμε τα παιδιά και συνδεόμαστε μαζί τους, τη σημασία της ενεργητικής ακρόασης και τη χρησιμότητα των ορίων καθώς και τους τόπους συνάντησης των αναγκών των παιδιών και των γονέων.

Θα διερευνήσουμε μαζί, τρόπους που εμπλουτίζουν τις σχέσεις, αναδεικνύουν δυνατότητες και βοηθούν τους ανθρώπους να εξελιχθούν.

Η επεξεργασία των θεμάτων θα γίνει κυρίως με τη βοήθεια παραμυθιών.

 

Η συντονίστρια του σεμιναρίου: Αναστασία Μπεντεβή, Κοινωνιολόγος,

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης.

Διάρκεια ομάδας: 8 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, ώρα 5-7μ.μ. στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Αποστολοπούλου 2, Τρίπολη.

Έναρξη την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2710235243, πρωινές ώρες (μέχρι την Τρίτη 9 Απριλίου 2019).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.