Επικαιροτητα

Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο Βλαχέρνας

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την "Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Τ.Κ. Βλάχερνας Δήμου Τρίπολης"

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το έργο: "Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Τ.Κ. Βλάχερνας Δήμου Τρίπολης", προϋπολογισμού 89.900 ευρώ, μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Παρόντες κατά την υπογραφή ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός και ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση των έργων: "Αντιμετώπιση καταστροφών από πλημμύρες στο ΔΑΚ Τρίπολης και το Δημοτικό Σκοπευτήριο" και "Ανακατασκευή – εκσυγχρονισμός ΔΑΚ Τρίπολης" από το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ".

Δ.Τ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.