Επικαιροτητα

Πορεία κατά της συγχώνευσης του ΠαΠελ (video, photos)

Στην Τρίπολη το απόγευμα της Τρίτης (9/4), συγκεντρώθηκαν φοιτητές και καθηγητές στην πλατεία Πετρινού, για να πραγματοποιήσουν πορεία.

Η πορεία έγινε για να διαμαρτυρηθούν φοιτητές αλλά και καθηγητές, για το νομοσχέδιο που έφερε η Κυβέρνησης στο προσκήνιο, το οποίο αναφέρει συγχώνευση τoυ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τα ΤΕΙ. 

Ξεκίνησε από την πλατεία Πετρινού και συνέχισε μέχρι και το Πνευματικό Κέντρο, όπου εκεί διεξαγόταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο συμβούλιο το πρώτο θέμα που συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης, ήταν το θέμα της συγχώνευσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τα ΤΕΙ.

Σύνθημα των φοιτητών "Οχι πολυτεχνική σχολή με έδρα την Τρίπολη, όχι στην υποβάθμιση και όχι στη συγχώνευση με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.