Επικαιροτητα

"Ενωμένοι" διαμαρτυρήθηκαν για το ΠαΠελ στην Πρυτανεία (video, photos)

Διαμαρτυρία φοιτητών, καθηγητών και πολιτικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (15/4) έξω από το κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που εδρεύει στην Τρίπολη. 

Πολιτικοί, καθηγητές και φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία της Πρυτανείας σήμερα στις 09:30 το πρωί για το φλέγον ζήτημα του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας που αφορά στην υποβάθμιση του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 

Ενωμένοι, αφήνοντας στην άκρη τις πολιτικές τους πεποιθήσεις διαμαρτυρήθηκαν και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης κύριοι Γιάννης Σμυρνιώτης και Κώστας Τζιούμης, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος. 

Δείτε τι δήλωσαν στη κάμερα του arcadia938.gr οι προαναφερθέντες και οι εκπρόσωποι των φοιτητών στο βίντεο που ακολουθεί...

Nα τονίσουμε πως στις 12:00 η ώρα θα πραγματοποιηθεί και η κρίσιμη συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με τον υπουργό παιδείας κ. Γαβρόγλου για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Στην Αθήνα έχει μεταβεί πούλμαν με φοιτητές, καθηγητές καθώς και πολιτικούς παράγοντες της Τρίπολης.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.