Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Τελεσίγραφο Γαβρόγλου για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!

“Τελεσίγραφο” Κ. Γαβρόγλου στο Παν. Πελοποννήσου: Ή δέχεστε το νομοσχέδιο ή η συγχώνευση με το ΤΕΙ δεν προχωρά!

Ή δέχεστε το Σχέδιο συγχώνευσης με το ΤΕΙ Πελοποννήσου ως έχει, με μια μικρή βελτίωση στην Πληροφορική να γίνει πενταετής Σχολή,  ή η συγχώνευση με το  ΤΕΙ δεν προχωρά.

Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τις οποίες είχε σήμερα  συνάντηση στο γραφείο του.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθανάσιος Κατσής, μετά από αυτή την μη αναμενόμενη εξέλιξη, συγκαλεί για αύριο Τρίτη έκτακτη Σύγκλητο.

Ωστόσο η Σύγκλητος με την  απόφαση που έλαβε σήμερα, πριν τη συνάντηση την Πρυτανικών Αρχών με τον υπουργό, απέρριπτε   την  ενσωμάτωση  της ΣΤΕ  του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου .

Παράλληλα η Σύγκλητος αποφάσισε να ζητήσει από τον υπουργό Παιδείας, την πλήρη υιοθέτηση και εφαρμογή των προτάσεων της Επιτροπής του υπουργείου παιδείας, για τη διερεύνηση των μορφών συνεργασίας, ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Πελοποννήσου.

 

Συνέχεια στο esos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.