Επικαιροτητα

Ο Γιαννακούρας σε πληγείσες περιοχές της Αρκαδίας (photos)

O Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Bαγγέλης Γιαννακούρας, επισκέφθηκε, περιοχές της Αρκαδίας που έχουν υποστεί ζημίες λόγω της έντονης κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Γιαννακούρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Δυστυχώς οι ζημιές στην Αρκαδία από την κακοκαιρία των προηγούμενων μηνών καθώς και από τις βροχοπτώσεις που είναι συνεχείς τις τελευταίες μέρες, δεν έχουν τελειωμό.

Πάντα είμαστε ως Περιφερειακή αρχή κοντά στα προβλήματα που προκύπτουν και για να έχω προσωπική άποψη, ώστε να λύνεται γρηγορότερα και αρτιότερα ό,τι παρουσιάζεται πραγματοποιώ αυτοψίες σε διάφορα σημεία της Αρκαδίας.

Σήμερα, Τρίτη απόγευμα, βρέθηκα στο δρόμο προς τη Φαλαισία (Μπούρα), ο οποίος έχει υποστεί ζημιές καθώς και στον οικισμό. Η κυκλοφορία προς το χωριό διεξάγεται από παρακείμενο χωματόδρομο.

Την Πέμπτη το απόγευμα θα επισκεφτώ την περιοχή μαζί με μηχανικούς της Περιφέρειας, και κυρίως θα δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν στις παρακείμενες καλλιεργημένες εκτάσεις του Χειμάρρου Ξερίλα.

Εκεί έχουν προκληθεί πολλές ζημιές και θέλουμε να δούμε τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν άμεσα.

Η επίσκεψη αυτή έρχεται ως συνέχεια της υπόσχεσης που έδωσα στους Προέδρους της Δυτικής Φαλαισίας και στον υπεύθυνο για την περιοχή Αντιδήμαρχο Μεγαλόπολης.

Προσπαθούμε τα συνεχή προβλήματα που παρουσιάζονται σε όλη την Αρκαδία από τις καιρικές συνθήκες, που ήταν ιδιαίτερα άσχημες το φετινό Χειμώνα, και σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζονται και αυτήν την εποχή, να τα αντιμετωπίζουμε όσο γρηγορότερα γίνεται."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.