Επικαιροτητα

Τρίπολη: Εμ, δεν τρελάθηκε μόνο ο καιρός! (photos)

Στην Τρίπολη, καθώς φαίνεται δεν έχει τρελαθεί μόνο ο καιρός. Αρκεί μία βόλτα στην πλατεία Άρεως σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου, στην οποία και τοποθετήθηκαν τα... πασχαλινά σπιτάκια!

Σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου, άρχισε στην πλατεία Άρεως η τοποθέτηση των "κλασικών", πλέον, ξύλινων περιπτέρων, τα οποία πρόκειται να φιλοξενήσουν όλα τα παιδάκια, που επιθυμούν να φτιάξουν τη δική τους πασχαλινή λαμπάδα!

Όλα καλά μέχρι εδώ. Πλησιάζοντας, όμως, αυτά τα περίπτερα - σπιτάκια διακρίνεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός τους! Παράθυρα με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές φτιαγμένες με σπρέι, μέχρι και το πρόγραμμα των... ξωτικών!

Προεκλογικό φάουλ; "Τρολάρισμα" για την πλάκα; Αδιαφορία; Όποια κι αν είναι η αιτία αυτής της κατάστασης, τουλάχιστον μας κατάφεραν να γελάσουμε! (είτε με την καλή είτε με την κακή έννοια)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.