Επικαιροτητα

Τζιούμης: "Ο κ. Δήμαρχος να συγκαλέσει νέα σύσκεψη"

Ο Κώστας Τζιούμης καλεί τον Δήμαρχο Τρίπολης να συγκαλέσει νέα σύσκεψη για το νομοσχέδιο που αφορά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου:

"Την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από ομόφωνη απόφαση όλων των δημοτικών παρατάξεων, συντάχθηκε ένα κείμενο με τις διεκδικήσεις μας, όσον αφορά την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η απόφαση αυτή εδόθη στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Δραγασάκη, κατά την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο και παράλληλα το κείμενο αυτό εστάλει και στην Βουλή για να ενημερωθούν οι βουλευτές της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.

Επιπλέον επιδιώξαμε να παραβρεθεί αντιπροσωπεία του ΔΣ στην συζήτηση του νομοσχεδίου,στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, για να ενημερώσουμε για τις θέσεις μας τους κ. βουλευτές. Δυστυχώς η αντιπροσωπεία μας δεν έγινε δεκτή.

Ύστερα από την συζήτηση στην στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και καθώς το νομοσχέδιο οδεύει για ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής,μάλλον την μεγάλη Δευτέρα, δεν έχει γίνει αποδεκτό από τον κ. Υπουργό κανένα από τα αιτήματά μας.

Στο Δημ. Συμβούλιο επίσης αποφασίσαμε, αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτηματά μας, ο κ. Δήμαρχος να συγκαλέσει νέα σύσκεψη, για να αποφασίσουμε τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει αυτό. Καλούμε τον κ Δήμαρχο να το πράξει, για να μην βρεθούμε τη Δευτέρα προ τετελεσμένων."

Κώστας Τζιούμης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.