Επικαιροτητα

Λεβίδι: Το μυστικό του εξαφανισμένου 6χρονου Μιχάλη!

Ένα χωριό κρατούσε "θαμμένο" για χρόνια το μυστικό ενός μικρού αγοριού...

Το θρίλερ του 6χρονου Μιχάλη Μήτρου δεν μαθεύτηκε ποτέ, εδώ και τρεις δεκαετίες.

Η περίεργη εξαφάνιση στο Λεβίδι τον Ιούνιο του ’85, δεν βγήκε ποτέ από τα σύνορα της Αρκαδίας. Όπως είπε τότε η μικρότερη αδελφή του που ήταν παρέα του, τον άρπαξε από τη μέση του κεντρικού δρόμου ένα ζευγάρι,  με δόλωμα λίγες καραμέλες…

Ο Μιχαλάκης μπήκε στο κόκκινο αυτοκίνητο τους κι από τότε κανείς δεν τον ξαναείδε ποτέ…

Οι αδελφές του όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησαν να τον ψάχνουν με την ελπίδα ότι δεν είναι νεκρός στο βουνό γιατί κάποιος τον σκότωσε όπως έλεγαν, αλλά ζει και είναι ένας άνδρας 40 χρόνων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η συγκεκριμένη εξαφάνιση έχει κοινά στοιχεία με εκείνη του μικρού Νεκτάριου Κορδού που χάθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα στη Μεσσηνία.  Τα δυο αγοράκια, όπως  και η Αννούλα από τη Μάνη αλλά και ο Γιωργάκης από την Δήμητρα Γορτυνίας, χάθηκαν κατά την διάρκεια καλοκαιριού από την Πελοπόννησο. Οι Αρχές  όμως ποτέ δεν συνέδεσαν τις υποθέσεις αυτές.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο τότε διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λεβιδίου, με τη μαρτυρία του έδωσε μια εντελώς διαφορετική διάσταση στην περίεργη αυτή υπόθεση του παιδιού.

«Έδωσαν καραμέλες στο παιδί και το άρπαξαν απ’ το δρόμο…»

Σήμερα είναι  ένα καταπράσινο λιβάδι. Το 1985 όμως εκεί στην περιοχή Νενίνος της Αρκαδίας έξω από το Λεβίδι,  η οικογένεια Μήτρου διατηρούσε τη στάνη της από όπου προερχόταν και το εισόδημα της. Από κει ξεκίνησε το θρίλερ του μικρού αγοριού που έμεινε θαμμένο για χρόνια…

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο anikolouli.gr.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.