Επικαιροτητα

Στις πηγές Σίντζι στην Κανδήλα έκανε Πρωτομαγιά ο Σμυρνιώτης!

Κοντά στους πολίτες του Δήμου Τρίπολης και στην ανοιξιάτικη αρκαδική φύση βρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννης Σμυρνιώτης την Πρωτομαγιά.

Ο κ. Σμυρνιώτης  βρέθηκε στις πηγές Σίντζι στην Κανδήλα, που αναβλύζουν μέσα από ένα από τα βαθύτερα και ανεξερεύνητα υποβρύχια σπήλαια του κόσμου και εν δυνάμει κορυφαίο προορισμό για την Τρίπολη και την Πελοπόννησο, δίπλα σε αγαπημένους φίλους, όπου είχε στηθεί ένα μικρό πρωτομαγιάτικο γλέντι, όπως προστάζει η μέρα σε κάθε γωνιά της χώρας μας, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες και υποψηφίους της παράταξης «Νέα Τρίπολη».

Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημότες της Τρίπολης και να ακούσει τους προβληματισμούς τους σε ένα ιδιαιτέρως θερμό και φιλικό κλίμα, αλλά και να εκφράσει την άποψη, με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς σε ανάμνηση των αγώνων των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο, ότι ο πρώτος βαθμός της Αυτοδιοίκησης μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά και στη δημιουργία θέσεων εργασίας, προκειμένου ο Δήμος Τρίπολης να πάει Ξανά Μπροστά.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.