Επικαιροτητα

"Το ταξίδι στην Αρκαδία συνεχίζεται…"

Το ταξίδι των δημοσιογράφων στην Αρκαδία συνεχίζεται…"σε μια περιοχή που ετοιμάζεται για δυνατό comeback."

Με δημοσιεύσεις, αναρτήσεις και ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι «ταξιδεύουν» τους αναγνώστες και τηλεθεατές στην Αρκαδία μας με απώτερο σκοπό την προβολή και την αύξηση της επισκεψιμότητας. 

Σε μια συγκυρία που ακούστηκαν «διάφορα» για την Αρκαδία και δη για την Τρίπολη, που τοποθετήθηκε σε μία μάχη με μοναδικό θύμα την ίδια, έρχονται τα αποτελέσματα του Fam Trip (δημοσιογραφικής αποστολής) που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω της Πελοπόννησος Α.Ε.  να δείξουν την άλλη πτυχή των γεγονότων.

Παρά τις ελλείψεις,  αεροδρόμιο, σιδηρόδρομο, φεστιβάλ, συνεδριακό κέντρο κερδίζει τις εντυπώσεις με τα μεγαλειώδη τοπία της, τη φιλοξενία της, την ιστορία και τον πολιτισμό της, που είχαν και τον πρωταγωνιστικό ρόλο για να εμπνεύσουν τους δημοσιογράφους και να γράψουν για τις βαριές πατημασιές της ιστορίας της και του πολιτισμού της, τα σιγοψιθυρίσματα των θρύλων της κάτω από τα γεφύρια, την επιβλητική της φύση και τα υψηλά επιτεύγματα της σε όλους τους τομείς και να τονίσουν μεταξύ άλλων ότι «…επιλέγουμε μερικές από τις εκτός ραντάρ ομορφιές (της Αρκαδίας) στις οποίες μας μύησαν, ενισχύοντας το πολιτιστικό-περιηγητικό προφίλ της περιοχής πέρα από τα κοσμικά χωριά. Αξίζει να τις βάλετε στην ατζέντα των ανοιξιάτικων ταξιδιών σας, σε μια περιοχή που ετοιμάζεται για δυνατό comeback» 

 Η ψυχή της Αρκαδίας παρουσιάστηκε και αναδημοσιεύθηκε, εκτός των προσκεκλημένων ανταποκριτών και σε άλλα ΜΜΕ ακόμα και της Κύπρου και σκαρφάλωσε ψηλά στους δείκτες αναγνωσιμότητας.

Η Αρκαδία σιγά σιγά μπαίνει στον χάρτη επισκεψιμότητας και προβάλει τα αγαθά που προσφέρει όπως, αθλητικό, θρησκευτικό, περιηγητικό τουρισμό, αλλά τα αρκαδικά προϊόντα και επιχειρήσεις.

Σας παραθέτουμε τις αναρτήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα

Αθηνόραμα

Ναυτεμπορική

news247

Greek Travel Pages

Cyprustimes

tvxs

ant1

 

 και το ταξίδι συνεχίζεται …

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.