Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Εκδήλωση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για το CLLD/LEADER

Παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Τοπικού χρηματοδοτούμενου Προγράμματος CLLD/LEADER στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Για το πρόγραμμα «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD) – LEADER» και για την στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER ενημερώθηκαν επαγγελματίες και εν δυνάμει επαγγελματίες της Αρκαδίας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΑΝΒΟΠΕ ΑΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας τη Δευτέρα 6 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας  κ. Γιάννης Τρουπής, κατά τον σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της ΑΝΒΟΠΕ και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους. 

Ο συντονιστής του τοπικού  προγράμματος CLLD/LEADER Βόρειας Πελ/σου κ. Γιώργος Κωστούρος παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, τις διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης αιτήσεων στήριξης και τις διαδικασίες υλοποίησης των έργων και των υποχρεώσεων των δικαιούχων. 

Το πρόγραμμα αφορά επιχειρήσεις μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, εστίασης, διαμονής, εναλλακτικού τουρισμού, μικρών βιοτεχνιών, παροχής υπηρεσιών

Μετά το πέρας της παρουσίασης έγινε ανοιχτή συζήτηση με ερωτοαπαντήσεις επί του προγράμματος.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας μπορείτε να δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.