Επικαιροτητα

Συμβαίνει τώρα: "Απόβαση" Καλύμνιων πιστών στην Τρίπολη! (photos)

Και ξαφνικά, ακούγεται στην πλατεία Άρεως λίγο πριν τις 3 μ.μ. ένας ήχος από ρόδες... Και εμφανίζεται ένα "μπουλούκι" πιστών μέρα μεσημέρι στην Τριπολιτσά!

Δέκα περίπου λεπτά πριν τις 3 μ.μ., έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Άρεως γυναίκες πολλές, ένας ιερέας και ολίγοι άνδρες! Η αιτία της παρουσίας τους; Μα, ο θρησκευτικός τουρισμός!

Από την Κάλυμνο ξεκίνησαν το ταξίδι τους οι πιστοί Χριστιανοί υπό την καθοδήγηση του πατέρα Ηλία, για να επισκεφθούν εκκλησίες και μονές της Πελοποννήσου. Ερχόμενοι το μεσημέρι της Πέμπτης (09/05) στην Τρίπολη από την Καλαμάτα, οι "θρησκευτικοί τουρίστες" θα καταλύσουν για λίγο σε ξενοδοχειακή μονάδα της Τρίπολης και νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσει η αρκαδική τους περιήγηση, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, οπόταν και θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Κάλυμνο!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.