Επικαιροτητα

Πάσχα στην Τρίπολη... για πάντα! (photos)

Η πλατεία Άρεως στολιστηκε για το διάσημο Πάσχα της Τρίπολης, πέρασε η μεγάλη θρησκευτική γιορτή αλλά ο Δήμος συνεχίζει να... γιορτάζει!

Στις 28 Απριλίου γιορτάσαμε στην Τρίπολη το Πάσχα και μάλιστα με πολύ καλές καιρικές συνθήκες!

Ο στολισμός της πόλης είχε ολοκληρωθεί λίγες μέρες νωρίτερα,  μα πολλές μέρες αργότερα παραμένει στη θέση του,  αλλά φέρει "τραύματα"... 

Τα σπιτάκια, που φιλοξένησαν πασχαλινές δραστηριότητες,  και τα κόκκινα λάβαρα, που ομολογουμένως δίνουν μια ιδιαίτερη εικόνα στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης μας,  εξακολουθούν να κρέμονται, άλλα λυμένα,  άλλα μπερδεμένα κι άλλα όπως την πρώτη μέρα της τοποθέτησής τους. 

Ακούσαμε και από δημότες σχόλια για την ανυπαρξία συνεργείου καθαριότητας τόσο για τα συντριβάνια της πόλης όσο και για τις "λίγδες" από το ψήσιμο των αρνιών που "κοσμούν" την επιφάνεια της πλατείας Άρεως... 

Ίσως η οργάνωση νοσεί...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.