Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Τρίπολη: Περισσότερα από δέκα νεκρά ζώα από φόλες! (photos)

"Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως έχει εδραιωθεί ανά διαστήματα να διαπράττονται επαναλαμβανόμενες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των αδέσποτων της πόλης της Τρίπολης αλλά και των γύρω περιοχών."

Ανάρτηση από τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης στο facebook:

"Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως έχει εδραιωθεί ανά διαστήματα να διαπράττονται επαναλαμβανόμενες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των αδέσποτων της πόλης της Τρίπολης αλλά και των γύρω περιοχών."

Τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση έχει ενταθεί με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρά ζώα και με την οργή όλων μας για την εικόνα αυτή που αντικρίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Αυτές οι οργανωμένες επιθέσεις στα αδέσποτα που έχουν γίνει διαδεδομένες πια πρακτικές στην πόλη μας φανερώνουν την τεράστια αποτυχία της πολιτείας αλλά και του Δήμου ώστε να μπορέσει να επιληφθεί της κατάστασης όπως και την αδυναμία του να κατευθύνει τις αρμόδιες αρχές για τα περιστατικά αυτά. 

Δεν γίνεται να δρουν ανενόχλητοι αυτοί οι εγκληματίες και να μην έχει βρεθεί έστω και ένας ύποπτος τόσα χρόνια....

Είναι ντροπή να καθόμαστε θεατές σε ζώα που σπαρταράνε και αργοπεθαίνουν με βάναυσο τρόπο στα πεζοδρόμια και μπροστά απ τα σχολεία μπροστά στα μάτια των παιδιών μας. 

Τι παραδείγματα παίρνουν τα παιδιά μας όταν βλέπουν όλα αυτά να μένουν ατιμώρητα και να μην βγαίνει ένας υπεύθυνος να καταδικάσει αυτές τις εγκληματικές ενέργειες. 

Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιόμαστε αν ζούμε σε ένα πολιτισμένο μέρος ή στη ΖΟΥΓΚΛΑ που ο καθένας μπορεί να σκοτώσει ανενόχλητα ζώντες ψυχές. 

Με καμία διάθεση κινδυνολογίας τι θα γινόταν αν κατά λάθος έτρωγε τη φόλα παιδάκι στο πάρκο σε μέρος που έχουν δηλητηριαστεί πολλάκις ζώα; 

πως θα αντιδρούσε η πολιτεία; 

Ποια μέτρα θα έπαιρνε;; 

ο Φιλοζωικός Σύλλογος αποτελείται από εθελοντές που αγαπούν τα ζώα και βοηθούν ο καθένας με τον τρόπο του .... Δεν είναι ντετέκτιβς, δεν είναι αστυνομικοί ή εισαγγελείς.... αυτά είναι αρμοδιότητες άλλων όμως δεν μπορούμε να μένουμε θεατές και να μην εξοργιζόμαστε με όλα αυτά που συμβαίνουν."

Μετά από αυτήν την ανάρτηση, του Φιλοζωικού, τα σχόλια και οι απειλές από τους πολίτες πήραν φωτιά...

Για να δούμε που και πώς και καταλήξει όλη αυτή η ιστορία...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.