Επικαιροτητα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των νηπίων στο ΝΠΔΔ Δ. Τρίπολης

Μέχρι τις 31 Μαΐου θα πραγματοποιούνται εγγραφές και επανεγγραφές των νηπίων που θα φιλοξενηθούν στις δομές του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης.

Από το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης γνωστοποιείται ότι οι εγγραφές και επανεγγραφές των νηπίων που θα φιλοξενηθούν στις δομές του θα γίνονται στα γραφεία του ΝΠΔΔ Δ. Τρίπολης στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο επί των οδών Εθνικής Αντίστασης και Παραρρηγοπούλου από την 10 - 5-2019 έως την 31-05-2019.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια που έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ:

1.Αίτηση

2. Ιατρική βεβαίωση για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού.(Ν΄ αναφέρεται ότι έχουν γίνει τα απαραίτητα εμβόλια (Mantoux τον τελευταίο χρόνο) και τυχόν αλλεργίες.

3.Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες θα απευθύνεστε στα γραφεία του ΝΠΔΔ που βρίσκονται στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και στα τηλέφωνα 2710-237289 και 2710-233351.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.