Επικαιροτητα

Στις φυλακές Τρίπολης ο πα-"τέρας" από τη Λαμία!

Το δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης πήραν ο πα-"τέρας" και τα "φιλαράκια" του, που με την ανοχή του, ασελγούσαν σε βάρος ανήλικου κοριτσιού που έχει βαριά νοητική υστέρηση. 

Ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα αδέλφια του κοριτσιού, που κατάφερε εδώ και χρόνια να ξεφύγει από το τοξικό οικογενειακό περιβάλλον που ζούσε, μαζί με έναν ακόμη αδελφό του είχαν καταγγέλλει από το 2016 τα όσα συνέβαιναν σε βάρος της αδελφής του, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα.

Τώρα που το θέμα έφτασε στην Εισαγγελία και δόθηκε εντολή διερεύνησης ο 26χρονος σήμερα αδελφός της Μαρίας, μαζί και με ακόμη έναν αδελφό του παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις Αρχές και κατέθεσαν τα μαρτύρια που είχαν βιώσει από τον «πα-τέρας» τους στην παιδική τους ηλικία, οι ίδιοι και η αδελφή τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο lamiareport.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.