Επικαιροτητα

ΑμεΑ Αρκαδίας: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου (photos)

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ο Σύλλογος Α.με.Α. Αρκαδίας παρέδωσε ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο σε μια κυρία η οποία το είχε ανάγκη.

Λόγω των ειδικών διαστάσεων της νέας χρήστριας ,το αμαξίδιο χρειάστηκε να τροποποιηθεί στις διαστάσεις διότι δεν υπάρχει στο εμπόριο αμαξίδιο τέτοιων προδιαγραφών.

Έτσι, το αμαξίδιο τροποποιήθηκε και προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της νέας χρήστριας.

Ο Σύλλογος Α.με.Α. Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Μπρούσαλη (Μηχανουργείο), όπου τροποποίησε και άλλαξε τις διαστάσεις του σκελετού του αμαξιδίου και τον Βαγγέλη Μπράτσο (Ταπετσαρίες) , για τις νέες μεγαλύτερες και ανθεκτικότερες ταπετσαρίες.

Οι δύο αυτοί επιχειρηματίες της Τρίπολης παρείχαν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και με μεγάλη χαρά και προθυμία ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος νιώθει ιδιαίτερη ικανοποίηση που μπόρεσε να βελτιώσει έστω και λίγο την ποιότητα ζωής ενός ακόμη ατόμου με αναπηρία.

 

Για τον Σύλλογο Α.με.Α. Αρκαδίας

 

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Παρασκευόπουλος Παναγιώτης Καρνέζης Αριστείδης

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.