Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Δήμος Τρίπολης: Ρυθμίσεις οφειλών προς ΟΤΑ Α' Βαθμού

Ρυθμίσεις οφειλών προς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' βαθμού, ανακοίνωσε ο Δήμος Τρίπολης και καλεί τους δημότες στο Δημαρχείο μέχρι της Παρασκευή (28/6) να καταθέσουν τις απαραίτητες δηλώσεις.

Ο Δήμος Τρίπολης, στo πλαίσιo  εφαρμογής του Ν. 4611/2019 «Ρυθμίσεις οφειλών προς ΟΤΑ  α΄ βαθμού» ανακοινώνει ότι οφειλές που θα βεβαιωθούν έως και 2 μήνες από την έναρξη ισχύος του νόμου μπορούν να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων, από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους που τις επιβαρύνουν.

Λόγω του ευνοϊκού χαρακτήρα της ρύθμισης, καλούμε τους Δημότες μας να προσέλθουν στο Δημαρχείο οδός Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης μέχρι 28/06/2019 και να καταθέσουν:

Δήλωση για την ακίνητη περιουσία τους (οικόπεδα που δεν έχουν δηλωθεί ποτέ και κτίσματα που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί ποτέ ) , προκειμένου να βεβαιωθεί το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας ( Τ.Α.Π.) για το διάστημα 2014 – 2019.

Περιοδικές δήλωσης Φ.Π.Α. προκειμένου να βεβαιωθεί το τέλος παρεπιδημούντων και το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης , εστιατορίων και συναφών καταστημάτων.

Εν συνεχεία ο οφειλέτης με αίτηση του στην Ταμιακή Υπηρεσία του Δήμου ( μέχρι 17/09/2019 ) μπορεί να καταβάλει την οφειλή του εφάπαξ με πλήρη απαλλαγή των προστίμων ή σε μηνιαίες δόσεις με κατώτερο ποσό 20,00 € , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4611/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε  στο Τμήμα Εσόδων & Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου.

Τηλέφωνο: 2713600463

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρίπολης

Καπόγιαννης Σωτήριος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.