Επικαιροτητα

Πότε λήγει η προθεσμία για το Κτηματολόγιο Αρκαδίας

Ενημέρωση της αναδόχου Κοινοπραξίας του έργου "Κτηματογράφηση για την Δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στην Περιφερειακή Ενότητα της Αρκαδίας".

1. Η προθεσμία για την εμπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας από τους κατοίκους εσωτερικού για την Περιφερειακή Ενότητα της Αρκαδίας λήγει την Τρίτη 18-6-2019. Επειδή αναμένεται τις τελευταίες ημέρες πολύ μεγάλη προσέλευση στα Γραφεία Κτηματογράφησης είναι σκόπιμο όσοι έχουν ετοιμότητα για την υποβολή της δήλωσης να την υποβάλλουν άμεσα ώστε να αποφύγουν την μεγάλη ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών.

2. Όσοι έχουν εκκρεμότητες που καθιστούν αδύνατη την υποβολή της δήλωσης ως την 18-6-2019 πρέπει να προσέλθουν στα Γραφεία Κτηματογράφησης προκειμένου να τους χορηγηθεί πιστοποιητικό εμπρόθεσμης προσέλευσης και εύλογη προθεσμία για την οριστική υποβολή της δήλωσης.

3. Τα Περιφερειακά Γραφεία στο Λεωνίδιο, την Μελιγού, την Μεγαλόπολη και τα Λαγκάδια θα πάψουν να λειτουργούν και οι δηλώσεις θα παραλαμβάνονται μόνο στο Γραφείο Κτηματογράφησης Τρίπολης. Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών για να αποφύγουν την μετακίνηση στην Τρίπολη πρέπει να αξιοποιήσουν τον υπολειπόμενο χρόνο λειτουργίας των γραφείων αυτών.

 

Για την ανάδοχο Κοινοπραξία

ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.