Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Αλλαγές στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης

Παράκληση από τον Δήμο Τρίπολης, οι γονείς των παιδιών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην 2η και 3η περίοδο στις Παιδικές Κατασκηνώσεις, όπως οικειοθελώς αλλάξουν την περίοδο συμμετοχής των παιδιών τους λόγω υπεράριθμων αιτήσεων. 

Παρακαλούνται οι γονείς  των παιδιών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην 2η & 3η  περίοδο στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου, όπως οικειοθελώς αλλάξουν την περίοδο συμμετοχής των παιδιών τους και συγκεκριμένα από την 2η κατασκηνωτική περίοδο κοριτσιών στην 6η (από 28/7/2019 έως 5/8/2019) κατασκηνωτική περίοδο και από την 3η κατασκηνωτική περίοδο αγοριών στην 5η (από 20/7/2019 έως 28/7/2019) κατασκηνωτική περίοδο.

Η ανωτέρω αλλαγή επιβάλλεται λόγω υπεράριθμων αιτήσεων στις προαναφερόμενες κατασκηνωτικές περιόδους.

Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε αναγκαστική κλήρωση για την μετακίνηση των παιδιών σε άλλη κατασκηνωτική περίοδο

Η διαδικασία οικειοθελούς μετακίνησης δύναται να πραγματοποιηθεί από 12/6/2019 έως και 18a/6/2018 στο β΄ όροφο α΄ γραφείο στο Δημαρχείο Τρίπολης. 

Αρμόδια Υπάλληλος: Γωγώ Πιτερού 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.