Επικαιροτητα

"Διαλύθηκαν" καλλιέργειες και δρόμοι της Αρκαδίας... (photos)

Αυτοψία σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ο κ. Γιαννακούρας είπε:  

"Η κλιματική αλλαγή δείχνει το πρόσωπό της για συνεχή φορά στο Νεοχώρι Τρίπολης και είναι η δεύτερη-τρίτη φορά που η δυνατή καταιγίδα προκαλεί πολλά προβλήματα και τεράστιες ζημιές στο χωριό, στις καλλιέργειες ενώ "διαλύθηκε" και ο δρόμος προς την Μονή Βαρσών.

Η αρμοδιότητα για τα ρέματα ήρθε το τελευταίο διάστημα στην Περιφέρεια και παρόλα αυτά προσπαθήσαμε και καθαρίσαμε πάνω από 70 χιλιόμετρα ρέματα και έγινε και καθαρισμός στο ρέμα του Νεοχωρίου, αλλά εδώ το πρόβλημα είναι ότι στενεύουν τα γεφύρια και το νερό τα υπερπηδά και μπαίνει στο χωριό.

Ζήτησα από τις τεχνικές υπηρεσίες, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησα, να μου δώσουν ένα κοστολόγιο για το μεγάλωμα των τριών γεφυριών και για την πλήρη αποκατάσταση του δρόμου προς τις Βάρσες και στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο θα βάλουμε χρήματα για να υλοποιηθούν τα έργα.

Είμαστε κοντά στους κατοίκους, συμπάσχουμε μαζί τους, καταλαβαίνουμε τις αγωνίες τους και παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές, προσπαθούμε να δίνουμε προσωρινές και οριστικές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν και αυτά δυστυχώς είναι πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα λόγω των πολύ άσχημων καιρικών φαινομένων."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.