Επικαιροτητα

Μποροβήλος στον "93.8": "Σε καλό δρόμο ο ΑΣΤΕΡΑΣ με 4 ακόμα παίκτες"

Ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος ο οποίος θα συμμετάσχει, όπως κάθε χρονιά, στο Skiritida R4n, μίλησε στον Arcadia93.8 για την διοργάνωση αλλά και για το μεταγραφικό πλάνο των κιτρινομπλέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Το Skiritida Run είναι μία εξαιρετική εκδήλωση. Είναι ένας θεσμός, που τον έχει αγκαλιάσει όχι μόνο ο κόσμος της Αρκαδίας αλλά της Πελοποννήσου. Σιγά σιγά πιστεύω πως θα αποτελεί ένα πανελλαδικό γεγονός του καλοκαιριού, το οποίο συνδυάζεται με μουσική, διασκέδαση, με συνάντηση ανθρώπων που είναι και του αθλητισμού και το πολιτισμού και ευρύτερα της περιοχής".

Για την ενίσχυση του Αστέρα σε τέτοιες εκδηλώσεις:

"Ο Αστέρας πέραν από τη συνάφεια, που έχουν ο κ. Μπάκος με τον κ. Καϋμενάκη με το γεγονός, ως ομάδα είμαστε δίπλα πάντα σε τέτοια γεγονότα. Είναι υποχρέωση μας μέσα από την κοινωνική εταιρική ευθύνη να προαγάγουμε και τον Αστέρα όχι μόνο στο αυτό κάθε αυτό κομμάτι του ποδοσφαίρου αλλά να δείξουμε πως ο Αστέρας έχει ένα κοινωνικό πρόσωπο και συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις. Θέλει να αγκαλιάσει την ευρύτερη περιοχή όπως ξέρετε ο Αστέρας τα 13 τελευταία χρόνια είναι η μοναδική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ απ΄όλη την Πελοπόννησο. Προσπαθεί να προωθεί το κομμάτι του ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα".

Για τις μεταγραφές του ΑΣΤΕΡΑ:

"Βαδίζουμε προγραμματισμένα. Εχουν αποκτηθεί ήδη τρεις ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε καλό δρόμο μαζί με άλλες τέσσερις περιπτώσεις. Ο προπονητής είναι αυτός που έχει την τελική επιλογή. Πιστεύω φέτος θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για την ομάδα μας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.