Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Κυκλοφοριακή αγωγή σε παιδικού σταθμούς Δήμου Τρίπολης

Η 1η ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης στο πλαίσιο της ανάπτυξης και υλοποίησης δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας πραγματοποίησε δράση με θέμα «Κυκλοφοριακή αγωγή σε παιδιά προσχολικής ηλικίας» στους παιδικού σταθμούς του Δήμου Τρίπολης.

"Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σχετικά με την κυκλοφορία στο δρόμο, έχει αφεθεί, σχεδόν τελείως, στο παράδειγμα που έχουν τα ίδια από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Έτσι η εκπαίδευση των παιδιών προσχολικής ηλικίας στον τομέα της κυκλοφοριακής αγωγής έχει σκοπό να βάλει τα παιδιά στη διαδικασία ενημέρωσης και κατανόησης της σημαντικότητας αυτού του θέματος.

Σκοπός της δράσης είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων από τους μαθητές όσον αφορά την ασφάλεια στο δρόμο και την προστασία της δημόσιας υγείας από οδικά τροχαία ατυχήματα.

Για την επιτυχή έκβαση της δράσης η 1η ΤΟΜΥ Τρίπολης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης  κ. Καραλή Θεόδωρο και τη γενική Διευθύντρια κ. Καψιμάλη Βασιλική, καθώς και τους εργαζόμενους των δημόσιων παιδικών σταθμών  για την αποτελεσματική συμβολή τους."

Με εκτίμηση,

1η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Τρίπολης

Κέντρο Υγείας Τρίπολης - 6η Δ.Υ.Πε. - Υπουργείο Υγείας

2ο χιλ. Τρίπολης –  Σπάρτης 22132 Τρίπολη

Τηλ.: 2710234931

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.