Επικαιροτητα

Πληρώνονται επίδομα θέρμανσης και επιστροφή φόρου

Χιλιάδες δικαιούχοι θα πληρωθούν το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης αλλά και την επιστροφή φόρου...

Χιλιάδες δικαιούχοι θα πληρωθούν το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης αλλά και την επιστροφή φόρου για όσους είχαν πιστωτικά εκκαθαριστικά φόρου προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή ( αλλά ενδεχομένως και σήμερα η αύριο) αναμένεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η εκταμίευση των ποσών που θα διατεθούν ως πληρωμή β δόσης σε δεκάδες χιλιάδες δικαιούχους πετρελαίου θέρμανσης για την περυσινή χειμερινή σεζόν... Η καταβολή της β δόσης αφορά όσους δικαιούχους επιδότησης πετρελαίου θέρμανσης είχαν υποβάλλει αιτήσεις από τις 16 Ιανουαρίου έως στις 31 Μαΐου του 2019..

Από την άλλη μέχρι στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 165.000 φορολογουμένων τα ποσά επιστροφής φόρου που αναγράφονται στα πιστωτικά εκκαθαριστικά φόρου που έλαβαν.Πρόκειται για φορολογούμενους που υπέβαλαν τη δήλωση του φόρου εισοδήματος μέχρι στις 7 Ιουνίου.Η προηγούμενη πληρωμή επιστροφής φόρου σε δικαιούχους είχε συμπέσει με την παραμονή των Ευρωεκλογών και αφορούσε 84.317 φορολογούμενους που είχαν υποβάλει τη δήλωση εισοδήματος έως στις 12 Μαΐου.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.