Επικαιροτητα

ΟΑΕΔ: 150.000 vouchers για δωρεάν βιβλία

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για το πρόγραμμα χορήγησης επιταγών αγοράς βιβλίων για 150.000 δικαιούχους. 

Σύμφωνα με την ΚΥΑ ως "Δικαιούχοι" του προγράμματος Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2019 ορίζονται:

α) ασφαλισμένοι που πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ με εισφορές υπέρ της Εργατικής Εστίας σύμφωνα με την περ. α’ της παρ. 1 του άρθρ. 3 του ν. 678/1977, ως ισχύει,

β) ασφαλισμένες που έλαβαν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας του άρθρ. 142 του ν. 3655/2008, όπως ισχύει,

γ) ασφαλισμένοι που έλαβαν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος τακτική επιδότηση ανεργίας με βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις του ΟΑΕΔ διάρκειας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα)

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.