Επικαιροτητα

Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας (video)

"Με την τελευταία εργολαβία που είναι σε εξέλιξη, προϋπολογισμού 300 χιλιάδων ευρώ, ολοκληρώνεται ο δρόμος (συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων) προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας"

"Με την τελευταία εργολαβία που είναι σε εξέλιξη, προϋπολογισμού 300 χιλιάδων ευρώ, ολοκληρώνεται ο δρόμος (συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων) προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας, ενός σημαντικού θρησκευτικού και τουριστικού προορισμού της Αρκαδίας.

Παράλληλα στην περιοχή θα υλοποιηθεί και ο περιφερειακός δρόμος του χωριού, αφού δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση προς το πάνω μέρος του, φορτηγών και πυροσβεστικών οχημάτων.

Επίσης μιλήσαμε και με τον Περιφερειακό Διοικητή της ΠΥ Πελοποννήσου ώστε να δει τι μπορεί να κάνει για να υπάρχει την καλοκαιρινή περίοδο μόνιμα πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή του Ίσαρη-Βάστα.

Εμείς είμαστε και μετά τις εκλογές δίπλα στους Αρκάδες και από το μετερίζι που μας έταξαν θα προσπαθούμε για το καλύτερο για τον τόπο μας και θα παρακολουθούμε την πορεία υλοποίησης των 200 περίπου έργων που αφήνουμε σε εξέλιξη σε όλη την Αρκαδία (κάποια θα υλοποιηθούν εντός του Καλοκαιριού, ενώ κάποια μένουν για την νέα περιφερειακή αρχή)."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.