Επικαιροτητα

Έργα ανακατασκευής στο τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του νοσοκομείου Τρίπολης

Ο σχεδιασμός προβλέπει επεμβάσεις στο Ψυχιατρικό Τμήμα ενηλίκων και παίδων – εφήβων του Παναρκαδικού.

Προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν τη Δευτέρα (01/07/2019) ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ Α.Ε (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε), Γιαννης Χαρωνίτης και ο Διοικητής και Πρόεδρος του ΔΣ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», Πέτρος Τομάρας.

Η προγραμματική σύμβαση, στο πλαίσιο σχετικών αποφάσεων του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αφορά στο έργο «Ενίσχυση μέτρων λειτουργικής ασφάλειας του Τμήματος Βραχείας Νοσηλείας και αναγκαίες προσαρμογές στον Ψυχιατρικό Τομέα Ενηλίκων και Ψυχιατρικό Τομέα Παίδων/Εφήβων στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης» το οποίο θα υλοποιηθεί με ευθύνη της ΚΤΥΠ ΑΕ.

Το έργο έχει προϋπολογισμό μελέτης 313.340,26 ευρώ (με ΦΠΑ) και προβλέπει επεμβάσεις στο Ψυχιατρικό Τμήμα ενηλίκων και παίδων – εφήβων του νοσοκομείου, οι οποίες κρίνονται αναγκαίες κυρίως στον πρώτο όροφο, όπου και χωροθετείται το Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας των ενηλίκων. Οι εργασίες θα επεκταθούν και σε σημεία των άλλων επιπέδων, με ενοποιήσεις χώρων και δημιουργία νέων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.