Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Σάγκας: "Πιάστηκαν" με 50 κιλά παράνομα συλλεγμένο τσάι

Διαστάσεις τείνει να λάβει η παράνομη συλλογή αρωματικών φυτών σε όλη τη χώρα και σε συγκεκριμένες περιοχές γίνεται τις ημέρες αυτές πραγματική επιδρομή.

Το κύριο πρόβλημα της παράνομης αυτής πρακτικής είναι η καταστροφή των πολύτιμων αυτών φυτών. Πολλά δε από τα φυτά αυτά τείνουν προς εξαφάνιση από περιοχές που κάποτε αφθονούσαν, κυρίως λόγω των δραστηριοτήτων του ανθρώπου που ενεργούνται σε βάρος τους (καταστροφική εκρίζωσή τους, συλλογή κατά την ανθοφορία τους, συνεχείς πυρκαγιές, εκχερσώσεις κ.λπ.)

Με ένα τέτοιο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του Νομού Αρκαδίας κ.κ. Καγιούλης Δημήτριος και Καρπούζος Ιωάννης οι οποίοι στο πλαίσιο των υπηρεσιακών τους καθηκόντων βρήκαν και κατάσχεσαν στην περιοχή ‘Ανεμογεννήτριες’ της Τ.Κ. Σάγκας του Δήμου Τρίπολης 50 κιλά παράνομα συλλεγμένο τσάι του βουνού. Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (υποβολή μήνυσης κ.τ.λ.).

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι Ομοσπονδιακοί μας Θηροφύλακες, ως άγρυπνοι φρουροί της υπαίθρου μας, είναι σε εγρήγορση και στα πλαίσια των υπηρεσιακών τους καθηκόντων επεμβαίνουν και καταστέλλουν ακόμη και τέτοια φαινόμενα.

ΤΟ Δ.Σ.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.