Επικαιροτητα

Μεγαλόπολη: Σβηστές μονάδες, πολύωρες διακοπές ρεύματος

Δεν υπάρχουν χειριστές για να λειτουργήσουν τη «Μεγαλόπολη V» όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ.

Οι επιπτώσεις στην παραγωγή της ΔΕΗ και το δίκτυο διανομής ηλεκτρικού ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας του ομίλου σκάνε… στην επιφάνεια με τα πρώτα 40άρια του καύσωνα.

Οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση αργούν να αποκατασταθούν με αποτέλεσμα νοικοκυριά κι επιχειρήσεις να ταλαιπωρούνται εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, ενώ νέο κρούσμα των ελλείψεων σε τεχνικό προσωπικό είναι αυτό της αδυναμίας να τεθούν σε λειτουργία μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως αποκαλύπτει, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ελλάδας της ΔEH Κώστας Μανιάτης «η μονάδα V της Μεγαλόπολης, με καύσιμο φυσικό αέριο δεν μπορεί να ενταχθεί στο σύστημα αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμοι χειριστές. Οι μαζικές αποχωρήσεις προσωπικού έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα λειτουργίας», περιγράφει.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.