Επικαιροτητα

Τι θα συμβεί τελικά στο δρόμο Τρίπολης-Άστρους

Ειδική μέριμνα ώστε να μην επηρεαστεί το Παράλιο Άστρος στο πικ της καλοκαιρινής περιόδου.

Κλείνει, τυπικά, από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ο δρόμος Τρίπολης-Άστρους προκειμένου να αποκατασταθεί η καθίζηση που έχει υποστεί η επαρχιακή οδός λίγο πριν τα κάτω Δολιανά. 

Ωστόσο, λόγω timing, επιλέχθηκε μια άτυπη διευκόλυνση προς τους επισκέπτες, είτε με Ι.Χ. είτε ΚΤΕΛ, ώστε να μην επηρεαστεί η κίνηση προς το Παράλιο Άστρος.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει μέριμνα προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία για όσους θελήσουν να επισκεφτούν το Παράλιο Άστρος, το οποίο βρίσκεται σε "full-season".

Οπως έγινε γνωστό, όσοι κινούνται στο δρόμο "Τρίπολης - Άστρους", από τη Δευτέρα 8/7/2019 και για όσες ημέρες χρειαστεί για να τελειώσουν τα έργα αποκατάστασης της καθίζησης αντί για το δρόμο στο γεφύρι, θα κινούνται σε έναν παράλληλα εργοταξιακό δρόμο μήκους 300 μέτρων.

Αυτός ο δρόμος θα εξυπηρετεί όλα τα οχήματα, όχι μόνο τα ΙΧ, αλλά και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, τα ασθενοφόρα, τα πυροσβεστικά οχήματα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.