Επικαιροτητα

Επτά τόνοι οικολογική πατάτα για τη Μητρόπολη (photos)

Εξαιρετική συγκομιδή που θα χρησιμοποιηθεί για τους σκοπούς της Εκκλησίας και όχι μόνο...

Την 4 Iουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη, εθελοντές κληρικοί καί λαϊκοί από την Τρίπολη καί το Λεωνίδιο από πρωΐας ξεκίνησαν καί ἔφεραν αἰσίως εἰς πέρας τήν κοπιαστική ἐργασία συγκομιδής άνω των επτά τόνων οικολογικῆς πατάτας.

Οι πατάτες, οι οποίες συγκεντρώθηκαν καί φέτος, θα διανεμηθοῦν στά ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως, στα δύο γηροκομεία της Μητροπόλεως, στον παιδικό σταθμό, στις ιερές μονές και στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως "ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ".

Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες νά βροῦν μιμητές καί συνεχιστές, να αξιοποιηθοῦν οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις σε ολόκληρη τη χώρα και ο δοκιμαζόμενος λαός μας να απολάβει τους ευλογημένους καρπούς της γης, ιδιαιτέρως αυτή τη δύσκολη εποχή πού ζούμε, ενώ στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, πού είναι η ψυχή τέτοιων πρωτοβουλιών και ενεργειών, ευχόμεθα ο Πανάγαθος Θεός να τον αξιώνει και να του χαρίζει υγεία και μακροημέρευση επ' αγαθώ της τοπικής μας Εκκλησίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.