Επικαιροτητα

Τέλος στη δήλωση γάμου, διαζυγίου και θανάτου στην εφορία

Αναλυτική εγκύκλιο σχετικά με την κατάργηση της δήλωσης ληξιαρχικών πράξεων (γάμος, διαζύγιο, θάνατος) και την αυτόματη ενημέρωση των στοιχείων των φορολογουμένων μέσω της διασύνδεσης των αρμόδιων υπηρεσιών, εξέδωσε η ΑΑΔΕ.

Σε συνέχεια απόφασης του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με την οποία για την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διασύνδεσης με το Μητρώο Πολιτών του Υπουργείου Εσωτερικών και το Μητρώο Ταυτοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας, το Φορολογικό Μητρώο η ΑΑΔΕ κάνει γνωστό ότι θα ενημερώνεται μέσω διασύνδεσης, χωρίς την υποβολή δήλωσης με τις μεταβολές στα στοιχεία φορολογουμένων που αφορούν τα ληξιαρχικά γεγονότα του γάμου, της λύσης αυτού, της σύναψης και της λύσης συμφώνου συμβίωσης και του θανάτου.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.