Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

"Δίνουν στους πυροσβέστες ένα τοστ και 2 σουβλάκια"

Σοβαρή καταγγελία από την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών.

Για ανεπαρκής διοικητική μέριμνα ειδικά για τους πυροσβέστες που κλήθηκαν εκτός Αττικής να συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς στον Κιθαιρώνα μιλά σε ανακοίνωσή της η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών. 

"Με αφορμή την εκδήλωση της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς στον Κιθαιρώνα, στην οποία επεμβαίνουν και δεκάδες συνάδελφοι από  απομακρυσμένες περιοχές εκτός Αττικής, έχει αναφερθεί  το γεγονός ότι, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 διαμοιράστηκε διοικητική μέριμνα προς το προσωπικό με μεγάλη καθυστέρηση και ήταν ανεπαρκής. 

Συγκεκριμένα στις 12:30 το πρωί ένα τοστ και το βράδυ 21:00 δύο σουβλάκια με μικρές φέτες ψωμί και χωρίς νερό. 

Αργότερα κατά τις 22:00 μοιράστηκαν νερά που δεν έφτασαν για το σύνολο τον πυροσβεστών, γεγονός που δημιουργεί αυξημένους κινδύνους από την μη ικανοποιητική ενυδάτωση των συναδέλφων κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Θεωρούμε ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της τα προαναφερόμενα σοβαρά ζητήματα της διοικητικής μέριμνας και να ενεργήσει άμεσα ώστε να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα της σίτισης των πυροσβεστών", αναφέρεται.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.