Επικαιροτητα

Έκαναν 630χλμ για να φτάσουν στην Τριπολιτσά! (photos)

Διένυσαν οδικώς 630 χλμ για να φτάσουν από τα Γιαννιτσά το απόγευμα της Δευτέρας (22/07) στην αρκαδική πρωτεύουσα!

Ένα γκρουπ από τα Γιαννιτσά έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία Άρεως το απόγευμα της Δευτέρας (22/07). Στο πλαίσιο πενθήμερης εκδρομής, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούν τον γύρο της Πελοποννήσου, οι σαράντα περίπου Γιαννιτσιώτες είπαν στο arcadia938.gr: "Είμαστε Μακεδόνες κι ήρθαμε στον Μοριά!"

Υπερήφανοι για την καταγωγή τους, οι επισκέπτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τις ομορφιές της Πελοποννήσου και δη της Αρκαδίας!

Τους ζητήσαμε να μας πουν, πώς αισθάνονται για τη "Συμφωνία των Πρεσπών" και πώς βλέπουν τα πράγματα με τη νέα κυβέρνηση...

Μας απάντησαν: "Είμαστε Μακεδόνες! Είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας! Πώς περιμένετε να νιώθουμε για τη "Συμφωνία των Πρεσπών"; Περιμένουμε τώρα να δούμε αν θα αλλάξει κάτι..."

Πολύ διαχυτικοί άνθρωποι και αρκετά ευδιάθετοι -παρά το πολύωρο ταξίδι τους- οι Γιαννιτσιώτες εκδρομείς επισκέφθηκαν χώρους εστίασης και περπάτησαν στις πλατείες και τους πεζοδρόμους της Τρίπολης!

Καλή συνέχεια στο ταξίδι τους!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.