Επικαιροτητα

Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς Χιονοδρομικό Μαινάλου (video, photos)

Ακολουθεί η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα, για την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Μαίναλο.

"Ένα ακόμα έργο, που στηρίζει τον τουρισμό και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας στην Αρκαδία, υλοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.

Πρόκειται για το έργο της ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης του δρόμου προς το "καμάρι" μας , το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, που κάθε Χειμώνα, γεμίζει από επισκέπτες.

Στη διάρκεια της θητείας μας προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε έργα υποδομών που θα βοηθήσουν στην τουριστική ανάπτυξη και στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, που αποτελούν και τους δύο πυλώνες στους οποίους δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Εμείς θα είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τους ανθρώπους που έμειναν στον τόπο μας... Η Αρκαδία άλλωστε για μένα, όπως το έχω επισημάνει, είναι στην καρδιά μου και αυτό δεν αλλάζει.

Δείτε και την σελίδα μου στο fb και πατήστε "Μου αρέσει" στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/AntiperifereiarxisArkadias/"

 

Δείτε και το σχετικό βίντεο...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.