Επικαιροτητα

Έσπασε το κοντέρ το αφιέρωμα στη Φάρμα!

H Αρκαδία για ακόμα μια φορά κέντρισε το ενδιαφέρον με την παρουσίαση μιας επιχείρησης, που έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και δεν είναι άλλη από την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα.

 

Ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site το news247.gr επισκέφτηκε την φάρμα, για να καταγράψει όλα εκείνα, που έχουν κάνει τον γύρο της Ελλάδας από στόμα σε στόμα μέσω των ανθρώπων, που την έχουν επισκεφθεί.

 

Εκεί λοιπόν η δημοσιογραφική ομάδα του site είδε ιδίοις όμασι έναν επίγειο παράδεισο και η έμπνευση για το αφιέρωμα ήταν πλέον μια εύκολη και ευχάριστη υπόθεση. 

 

Η βόλτα λοιπόν άξιζε και με το παραπάνω, καθώς το θέμα αγαπήθηκε από τους αναγνώστες ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας στο site με πάνω από 100.000 views! (Δείτε το αφιέρωμα ΕΔΩ).

Αξίζει να σημειωθεί, πως απώτερος στόχος των ιδιοκτητών της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας είναι, να μετατρέψουν την πρότυπη φάρμα σε πόλο αγροτουριστικής ανάπτυξης και σε εκπαιδευτικό εργαλείο για τα σχολεία. Φιλοδοξούν να την επισκέπτεται κόσμος, να συμμετέχει στις δουλειές ανάλογα με την εποχή, από την σπορά, τα κηπευτικά μέχρι το άρμεγμα και από το σκάψιμο, μέχρι το να βγάλει πατάτες ή να παράξει τυρί.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.