Επικαιροτητα

"Σε ποια πολιτισμένη πόλη υπάρχει αυτή η εικόνα;"

Ανάρτηση-δριμύ κατηγορώ του Φιλοζωϊκού Τρίπολης.

Ευθείες βολές εναντίον της απερχόμενης διοίκησης του δήμου Τρίπολης για την εικόνα των αδέσποτων στην πόλη μας εξαπέλυσε με ανάρτησή του στη σελίδα που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα ο Πολιτιστικός Φιλοζωϊκός Σύλλογος Τρίπολης.

"Σε ποια πολιτισμένη πόλη στον κόσμο υπάρχει αυτή η εικόνα? Είναι αδιαμφισβήτητο επομένως ότι απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει τεράστιες ευθύνες γιατί δεν έκανε τίποτα προκειμένου να αποτραπεί αυτή η κατάσταση ενώ δαπάνησε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τα αδέσποτα", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε όλη την ανάρτηση:

Αυτή την «προίκα» θα παραλάβει το νέο δημοτικό συμβούλιο 1η Σεπτεμβρίου από την απερχόμενη δημοτική αρχή: 

1) Σκουπίδια

2) Αδέσποτα

3) Δρόμοι

Εικόνες από Τρίπολη το 2019.... Οι στειρώσεις που ΔΕΝ έχουν γίνει και τα αποτελέσματα τους... (και πως θα διορθωθεί αυτή η κατάσταση ….) 

Ψυχούλες απροστάτευτες, στην άσφαλτο... Ελπίδες επιβίωσης? Δυστυχώς σχεδόν μηδενικές... Οι εικόνες μιλούν μόνες τους, σε όλοι την πόλη παντού η ίδια εικόνα. 

Κουταβάκια πεινασμένα και εξαθλιωμένα να γυρνούν από κάδο σε κάδο μπας και βρουν τροφή. Για πόσο ακόμα ως πολίτες αυτής της πόλης θα ερχόμαστε σε επαφή με αυτή την πραγματικότητα? 

Σε ποια πολιτισμένη πόλη στον κόσμο υπάρχει αυτή η εικόνα? 

Είναι αδιαμφισβήτητο επομένως ότι απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει τεράστιες ευθύνες γιατί δεν έκανε τίποτα προκειμένου να αποτραπεί αυτή η κατάσταση ενώ δαπάνησε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τα αδέσποτα. 

Οι σκέψεις δικές σας...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.