Επικαιροτητα

Τραυματισμός εργάτη στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες τα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας καταγγέλλει το εργοδοτικό έγκλημα και αναφέρει "Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη των εργοδοτών".

Σύμφωνα με ανακοίνωση:

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες τα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας καταγγέλει το εργοδοτικό έγκλημα στην επιχείρηση Recycling South East LTD (ΚΔΑΥ Τρίπολης). Ένας συνάδελφός μας εργάτης στην επιχείρηση τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού του ποδιού.

Για μια ακόμη φορά οι εργαζομενοι πληρώνουν ακόμα και με τη σωματική τους ακεραιότητα την εργοδοτική αυθαιρεσία στους χώρους δουλειάς. Το σωματείο μας μαζί με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση είχαν απαιτήσει επανειλημμένα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο δουλειάς τους.

Έχουν γίνει επανειλημμένες κινητοποιήσεις στο χώρο. Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να διερευνήσουν τις συνθήκες του ατυχήματος. Καλούμε τους εργαζόμενους και της συγκεκριμένης επιχείρησης, αλλά και συνολικότερα του νομού μας να απαιτήσουν να παρθουν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια τους στην εργασία τους. Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη των εργοδοτών.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.